Uređaji za istakanje goriva – FDS (Fuel Dispenser Systems)

Kao vodeće poduzeće s dugogodišnjim iskustvom u poslovima implementacije i održavanja opreme tehnologije goriva, odlučili smo Vam ponuditi najbolje.

Gilbarco Veeder-Root je vodeće ime na području integriranih tehnoloških rješenja za maloprodaju naftnih derivata. Proizvodni asortiman čine specijalizirani proizvodi za opremanje komercijalnih i internih benzinskih postaja.

Sjedište je u Greensborou, Sjeverna Karolina, SAD, a za područje Republike Hrvatske, proizvodni pogoni smješteni su gradu Salzkotten, Njemačka.

Izdvojeni asortiman

SK 700 II
SK 700 II je grupa mjernih uređaja namijenjenih za rad na visoko zahtjevnim komercijalnim i internim benzinskim postajama. Dug popis dodatne opreme i varijanti omogućuje nam da ponudimo najbolje i kompletno rješenje za Vaše potrebe. Za kompletan asortiman garantiramo servisnu podršku, te dobavljivost rezervnih dijelova. Možete biti sigurni da ste kupnjom Gilbarco Veedrer-Root agregata napravili dugoročno kvalitetnu investiciju.

Video SK 700 II (eng)
Brošura SK 700 II (eng)

SK 700 II AdBlue®
Proizvođači kamiona prije nekoliko godina suočili su se s normama Euro 4 i Euro 5. Sličan izazov danas je i pred proizvođačima automobila. Sva vozila s dizelskim motorom moraju smanjiti emisiju NOX plinova na manje od 80 mg/km zbog Euro 6 norme. Ovo je najveći izazov stavljen pred proizvođače vozila s diesel motorom od prve EU eko norme. Zbog novih regulativa pojavila se masovnija potreba za agregatima s AdBlue®aditivom. Iz serije SK 700 II izdvajamo agregate koji su samostalna AdBlue® istakačka mjesta ili u kombinaciji sa standardnim gorivima.

Brošura SK 700 II AdBlue® (eng)

Frontier Europe
Frontier Europe je grupa mjernih uređaja namijenjenih za rad na komercijalnim i internim benzinskim postajama. Mogućnost različitih kombinacija protoka, orijentacije uređaja i opreme garantira da ćete pronaći kompletan proizvod. Garantiramo servisnu podršku, te dobavljivost rezervnih dijelova. Možete biti sigurni da ste kupnjom Gilbarco Veedrer-Root agregata napravili dugoročno kvalitetnu investiciju.

Brošura Frontier Europe (eng)

Endura
Endura je mjerni uređaj namijenjenih za rad na internim benzinskim postajama. Iako pojednostavljen u opcijama, u internim naftnim servisima pokazao se kao robusno i kvalitetno rješenje. Uređaj je kompatibilan sa sustavom T1000 za automatsku kontrolu istakanja goriva (autorizacija internim karticama). Garantiramo servisnu podršku, te dobavljivost rezervnih dijelova. Možete biti sigurni da ste kupnjom Gilbarco Veedrer-Root agregata napravili dugoročno kvalitetnu investiciju.

Brošura Endura (eng)

1__

KONTAKTIRAJTE NAS

Obratite nam se kako bi Vam za Vašu benzinsku postaju preporučili rješenje „krojeno po mjeri“.

KONTAKTIRAJTE NAS