Programska rješenja

EOL Benpos je informatički sustav za vođenje poslovanja benzinskih postaja. Sustav se sastoji od 3 međusobno povezana modula namjenjena različitim organizacijama unutar poslovanja.

Aplikacija za prodajno mjesto (FrontOffice-POS) namijenjena je prodaji goriva i ostale robe. Uključuje osnovnu razinu administracije dovoljnu za prodavača na prodajnom mjestu.

Aplikacija za ured poslovođe (BackOffice-BOS) namijenjena je administraciji vezanoj uz djelatnosti poslovođe i pozadinskog ureda; inventure, dnevni obračuni, uvid u stanje spremnika, obrada matičnih podataka, zaprimanje goriva i ostale robe…

Aplikacija za centralnu administraciju (HeadOffice-HOS) ima maksimalni stupanj administrativnih ovlasti i dostupno administriranje svih podataka vezanih uz vođenje jedne ili više benzinskih postaja.

Aplikacije mogu biti integrirane s kontrolerom za upravljanje agregatima za istakanje goriva i EOL ATG sustavom praćenja zaliha u spremnicima goriva.

1__

KONTAKTIRAJTE NAS

U slučaju integracije svih dostupnih rješenja sustav nadzora nad radom benzinske postaje i nad zalihom goriva je zaokružen ciklus i omogućuje potpunu kontrolu.

KONTAKTIRAJTE NAS