Tankomat za interne benzinske postaje


Uređaj za automatiziranu kontrolu istakanja – Tankomat EOL upravlja radom uređaja za istakanje goriva i bilježi sve događaje vezane uz istakanja. Djelatnicima poduzeća omogućuje samoposlužno točenje goriva. Uređaj je opremljen ekranom osjetljivim na dodir i preglednim korisničkim sučeljem.

Autorizacija vozila – beskontaktnom karticom (RFID)
Autorizacija vozača – PIN-om
Dodatne evidencije – upis kilometraže (radnih sati) kod svakog istakanja

Razlozi za investiciju u tankomat su brojni, a prvenstveno se odnose na smanjenje troškova goriva i bolju organizaciju unutar poduzeća:

Bolja kontrola nad istakanjem goriva (ušteda na gorivu) – kontrolirano istakanje u krugu poslovnih prostora povećava savjesnost djelatnika i utječe na bolju kontrolu nad potrošnjom goriva.

Automatizirano vođenje papirologije – Nema potrebe za ručno vođenim evidencijama. Kod svakog istakanja djelatnik karticom autorizira vozilo, a PIN-om djelatnika koji je točio. Djelatnik uz autorizaciju upisuje i podatak o kilometrima ili radnim satima stroja. Prema dostupnim podacima vode se analize potrošnje vozila i djelatnika.

Potpuno samostalan sustav – omogućuje da interna pumpa radi bez nadzora uslužnog osoblja. Svaki djelatnik koristi sustav samostalno. Autorizira se karticom vozila i vlastitim PIN-om. Točenje nije moguće prije valjanje autorizacije.

Brošura EOL – OPT Tankomat

1__

OPT_Eol_bros

KONTAKTIRAJTE NAS

U slučaju integracije svih dostupnih rješenja sustav nadzora nad radom benzinske postaje i nad zalihom goriva je zaokružen ciklus i omogućuje potpunu kontrolu.

KONTAKTIRAJTE NAS