Društveno odgovorno poslovanje

Slijedom naše vizije, misije i temeljenih vrijednosti, a u interakciji s našim zaposlenicima, vanjskim suradnicima, kupcima i dobavljačima, odlučili smo doprinositi boljem društvu u kojem djelujemo.

Interna dimenzija DOP-a

Upravljanje ljudskim resursima

Cilj nam je privući i zadržati zaposlenike koji imaju odgovarajuće znanje i vještine. U tom kontekstu primjenjujemo i provodimo mjere koje uključuju edukaciju zaposlenika, bolji protok informacija unutar poduzeća, sigurnost na radu i jednake plaće te uvjeti za napredovanje. Od svakog djelatnika očekujemo da se konstantno razvija i unutar tima preuzima nove zadatke. U slučaju događaja više sile i potreba da nas neki radnik napusti – poduzeće ga u tomu podržava i pomaže kako bi se lakše snašao.

Zdravlje i sigurnost

Usredotočeni smo na to da naši zaposlenici i vanjski suradnici rade u sigurnom okruženju. Poštujemo jasna i stroga pravila o zaštitnoj odjeći i opremi na mjestu rada.

Edukacija

Veliku pažnju polažemo u edukaciju svojih zaposlenika. Kako bi postigli najviši stupanj kvalitete naše usluge, naši zaposlenici kontinuirano sudjeluju na stručnim treninzima i edukacijama aktualnostima tehničkog mjeriteljstva, tehnologiji goriva, elektroinstalacijama u ex zoni, tehnologiji inteligentnih transportnih sustava.

Eksterna dimenzija DOP-a

Lokalna nabava

Uzimajući u obzir lokalnu ekonomiju koja je trenutno u vrlo teškoj situaciji, koliko god je to moguće a uzimajući u obzir specifičnost našeg poslovanja, materijala i opreme koju koristimo, nastojimo nabavu što je više moguće usmjeriti lokalno.

Lokalna zajednica

Sudjelujemo u životu lokalne zajednice kroz podupiranje lokalnih udruga, institucija (Dom za nezbrinutu djecu Vladimir Nazor, Karlovac) i događaja (lokalne humanitarne akcije za pomoć djeci oboljeloj od malignih oboljenja). Politiku donacija nastavljamo unapređivati i proširivati jer smatramo da su najbolje investicije one u kojima postoji zajednička korist za naše poduzeće i zajednicu u kojoj ono djeluje.

Eol_grupa_SIQHAA_logo_6341_Eol_grupa

KONTAKTIRAJTE NAS

Naše iskustvo i kvalitetu obavljenih radova najbolje možemo potvrditi zadovoljnim korisnicima.

KONTAKTIRAJTE NAS