Boschung

Kad je g. Marcel Boschung u svibnju 1947. godine u glavnoj ulici između Fribourga i Berna u Švicarskoj otvorio malu obiteljsku firmu, osnovna misao bila je stvoriti nova radna mjesta u regiji koja je bila u relativno nepovoljnom položaju u ekonomskom smislu. Pri tome, nije mogao predvidjeti ogroman poslovni napredak u slijedećih pedeset godina.

Kao razlog za uspjeh navodi da od početka, zajedno sa svojim osobljem, nije samo htio zadovoljiti potrebe kupaca, već ih i predvidjeti. Dakle, od samog početka, inovacija je uvijek bila parola koja je dovela do razvoja vlastitih proizvoda, i to već nakon samo nekoliko godina. U početku su bili koncentrirani uglavnom samo na sniježni dio godine, ali ubrzo im je postalo jasno da je održavanje cesta cijelogodišnji posao.

Sadašnjost i budućnost tvrtke usmjereni su na razvijanje i poboljšanje opreme koja će poboljšati sigurnost cestovnog i zračnog prometa.
Eol grupa d.o.o. je zastupnik tvrtke Boschung Mecatronic AG Switzerland, za područje Republike Hrvatske od 2012. godine.

Boschung logo

4__